Vinterbryllup

Prisen kan komme i spil

Når højsæsonen har lagt sig oven på sommerhalvårets bryllupsfester, så er det tid til efterårets og vintersæsonens begivenheder. Det er ofte sådan at der kan være penge at spare hvis man vælger et vinterbryllup frem for sommer. Da det er mere populært at have sit bryllup om sommeren, kan kuvertpriserne være lavere til et vinterbryllup når fest lokalet skal findes. Der er store muligheder for at få et bryllup som skiller sig ud fra det traditionelle sommerbryllup, et bryllup som gæsterne vil huske. Der er andre muligheder for dekoration med flotte tørrede blomster, eller vinterens planter som grantræ eller lignende. Der er store chancer for at gæsterne kan komme til dit bryllup da vinterhalvåret, ikke er det mest travle tidspunkt på året i den private kalender. Det samme gælder for underholdning, eller fotograf til festen, hvor der er stor chance for at de har tid når et er i vinterperioden. Man er selvfølgelig en smule begrænset i forhold til at være udenfor, og alle gæsterne vil opholde sig indenfor hele festen igennem.

 

Brudekjolen til det kolde vejr

Det er selvfølgelig en del koldere om vinteren, og de fleste brudekjoler er da også lavet til et sommerbryllup, med varme temperaturen. Når det kommer til brudekjolen til et vinterbryllup, kan man sagtens vælge en af de traditionelle kjoler. Der er måske et behov for at lave lidt ekstra på kjolen, så der er lidt mere stof til at holde varmen. Eller måske laver man noget til at kunne tage over sig, som matcher den stil kjolen er lavet i. Gæsterne har også flere muligheder for at klæde sig på, end den klassiske sommerfest kjole. Når der er sommer bryllup og temperaturen er høj, har de fleste det for varmt i jakkesæt, eller andet tungt fest tøj. Så det er også en fordel med et vinterbryllup. 

 

Sæsonens middag

De fleste spisesteder tilbyder en fest menu som passer til årstiden. Og en vinter menu kan være noget anderledes end om sommeren. Der er et andet udvalg af lokale grøntsager og frugter. Det kan være en god ide at bede om at få en prøve middag, hvis man er i tvivl om menuen er noget for en. Kuvert priserne er ret dyre, så det skal være noget der falder perfekt i tråd med festen. Drikkevare til maden har spisestedet helt sikkert en klar ide om, og her kan man spørge efter en flaske vin eller rosé til prøvesmagning inden der træffes en beslutning. 

 

Bryllupsbillederne

Ved et vinterbryllup bliver bryllupsbillederne noget anderledes end ved et sommerbryllup. Omgivelserne er mere grå tonede og måske en smule kedelige. Men hvis man er heldig, kan der være et flot snelandskab til billederne, men det gør måske også at foto session ikke tager så lang tid. Men uanset vejret, skal det nok lykkedes at få skudt nogen gode billeder, til at forevige dagen med.