Få gode råd til dit renoveringsprojekt

Skal du i gang med at renovere hus eller lejlighed? Hos Byggecentrum finder du Danmarks største byggeudstilling, som er fordelt på 28.000 kvm. Blandt 130 udstillere er der rig mulighed for at finde inspiration til dit næste renoveringsprojekt både til valget af byggematerialer, men også til indretningen og valget af inventar. De mange udstillere giver dig mulighed for at gå på opdagelse både blandt nogle af Danmarks mest velkendte brands, men også blandt mindre upcoming brands. I byggeudstillingen finder du både en indendørs og en udendørs udstilling med inspiration til alt fra badeværelse og køkken til tag, facade og have. I udstillingen er alle produkterne samlet et sted, så du har mulighed for både røre, se og fornemme produkterne på samme placering. 

 

I den udendørs udstilling finder du en række udstillede fritidshuse, hytter og sommerhuse. Du har dermed også mulighed for at finde inspiration til renoveringen af dit sommerhus eller fritidshus. I fritidshusene finder du forskellige forslag til valg af materialer og forskellige muligheder til indretningen. Du har dermed mulighed for både at finde inspiration til dit hus og dit sommerhus samme sted. Derudover kan mange af de anvendte metoder benyttes i renoveringen begge steder. 

 

Byggecentrum har ud over udstillingen også en række kompetente rådgivere tilknyttet. Rådgiverne kan hjælpe dig med at finde de bedst mulige løsninger til dit projekt samt komme med gode forslag til, hvilke produkter du skal vælge til lige netop dit projekt. Rådgiverne kan hjælpe med lige det projekt du skal i gang med uanset om det drejer sig om renovering af det indvendige i huset eller renovering af taget. Derudover har du i Byggecentrum også mulighed for at få rådgivning der er rettet specifikt til renovering af badeværelse. Rådgivningen kræver blot, at du booker en tid online inden, så du sikrer dig, at rådgiverne er klar til dit besøg. Hos udstillerne i Byggecentrum har du også mulighed for at finde råd og vejledning til dit renoveringsprojekt. Flere af udstillernes stande er i perioder bemandet, så du kan stille eventuelle spørgsmål direkte til udstilleren. Derudover tilbyder flere af udstillerne også mulighed for af at booke rådgivning, så du er sikker på der er en til stede fra den ønskede udstiller. Du har dermed mulighed for både at modtage rådgivning fra virksomheden selv, men også fra byggerådgivere, som kan give mere generelle råd. 

 

Byggeudstillingen finder du centralt placeret i Danmark i Middelfart. Her er den placeret tæt på motorvejsafkørslen, så du nemt kan komme til og fra udstillingen i bil uanset om du kommer øst eller vest for Lillebælt. Udstillingen råder også over mange gratis parkeringspladser, hvor der også er mulighed for opladning af elbil. Du har dermed god mulighed for at besøge udstillingen i bil. Udstillingen ligger i gåafstand fra Middelfart station og du har dermed også mulighed for at besøge Byggecentrum, hvis du benytter offentlig transport.