Covid-ferie: Tag på kør selv-ferie i Danmark i en lejet bil

Danmark byder på mange forskellige oplevelser, og under en Corona pandemi, er der mulighed for at rejse rundt til vidunderlige steder omkring de danske landskaber. I en tid, hvor rejser til udlandet er skærpet, er der mere tid til at udforske seværdigheder i Jylland eller få en oplevelsesrig ferie ved at udforske Sjælland og Sydhavsøerne.

Mulighederne er mange, hvormed små- og storbyerne i Danmark består af unikke oplevelser og giver en følelse af en lærerig ferieoplevelse og skandinavisk stolthed. Danmark er ikke et af de store nationer, og derfor er der mulighed for at arrangere en kør selv-ferie.

Sikker bilferie i Danmark

Covid-19 har haft rollen som grænsevagt, og lukket det meste af verdenen ned samt sat turismen på standby. For familier og venner i den nære omgangskreds er ferieplanlægninger aflyst, hvormed de fleste sidder med spørgsmål om, hvad tiden kan bruges på, når rejser til udlandet er lukket ned. Her er det essentielt med en alternativ plan for at holde den mest trygge ferie med en billig biludlejning Danmark.

Med henblik på Coronafrygten, er en kør selv-ferie den sikreste type af ferie, som kan planlægges. Tage på en kør selv-ferie med en lejet bil giver ferien en større tryghed fra Covid-19 end andre transportmuligheder såsom bus, tog eller et fly. Her har man kontrol over den distance der køres, hvorhenne på ferien man vil udforske populære seværdigheder og risikoen for at blive smittet er mindre, da afstand holdes fra offentlig trafik.

På en kør-selv-ferie opstår der flere kreative måder på at udforske forskellige dele af den danske kultur.

Info om biludlejning i Danmark

Biludlejning under Covid-ferien er en sikker og nem måde at nyde ferien. Man bestemmer selv når og på hvilken adresse den lejet bil afhentes, samt i hvor lang tid man kan anvende bilen under kør selv-ferien.

At finde den rette biludlejning kommer med ekstra muligheder for at vælge bilens størrelse, barnestole, GPS, anhængertræk og specielle højstole. Der er ingen skjulte omkostninger, tyveri- og vognskade forsikring er inkluderet i biludlejningsaftalen. Der er mulighed for at bestille en lejet bil online og bestille en biludlejning via telefonopkald.

En billig billeje indebærer ubegrænsede antal kilometer, hvoraf alle obligatoriske og lovpligtige forsikringer er inkluderet under lejeperioden, heriblandt skatter og afgifter. Der er et hav af forskellige biltyper at leje såsom sportsvogne, 7-sæders minivan, SUV-biler og automatiserede biler. Her tilpasses kør-selv-ferien med den perfekte lejet bil til at udforske unikke steder i Danmark.