Kan jeg selv lære at bogføre, når jeg ikke ved noget om det på forhånd?

Du har måske ledt efter en revisor, men uden held. Eller også synes du måske, at det er for dyrt, eller at der ikke er behov for det, og derfor vil du selv klare ærterne – helt forståeligt. Hvis man vil være sikker på, at noget er 100% i orden, så skal man klare det selv!

Du vil derfor gerne igang med at bogføre – men du ved ikke noget om det på forhånd. Bare rolig, for det behøver du slet ikke. Du kan sagtens, ved hjælp at et gratis bogføringsprogram, komme igang med at bogføre selv. Gennem bogføringsprogrammerne Dinero og Billy, er det gjort nemt at bogføre. Langt de fleste små virksomheder behøver slet ikke at betale for ekstra funktioner, og derfor er disse gratis programmer den perfekte løsning.

Dinero og Billy – de kan hjælpe

Både Dinero og Billy er gratis bogføringsprogrammer, og derfor har du rig mulighed for at prøve dem af og se, om det er noget for dig. Derudover får du en fordel ved at de er online, da du vil kunne tilgå dem fra hvilken som helst computer, så længe, at du har internet. Du risikerer derfor ikke, at noget går tabt.

Dinero og Billy kan give dig et overskueligt overblik over din virksomheds økonomi, og de er gode og nemme værktøjer til at bogføre, udarbejde fakturaer eller andre ting. Faktisk kan disse programmer være gode værktøjer til en stor del af de ting, som hjælper din virksomheds økonomi med at forbedre sig, og hvis du skulle ende i en blindgyde, hvor du ikke ved, hvad du skal gøre som det næste, kan du kontakte kundesupport, hvor de hjælper dig videre. Dette er en stor hjælp, når man ikke ved noget på forhånd, men gerne selv vil lære at bogføre.

Hvad er den bedste? Dinero eller Billy

Dinero og Billy kan rigtig mange af de samme ting. Derfor kommer det helt an på, hvilken af dem du foretrækker personligt. Du kan derfor, med fordel, benytte dig af, at de begge er gratis, så du kan afprøve begge, før du holder dig fast til en. Derudover er det en god idé at se, hvad de to programmers proversioner tilbyder, da du måske vil have brug for det i fremtiden. Kig på funktionerne! Prisforskellen mellem Dineros og Billys pro-version er på 2 kr. pr. måned. Det er virkelig ikke prisen, som skal være den afgørende faktor. Du skal kigge på deres platform, deres support, og hvilke funktioner de tilbyder. Derudover kan du undersøge, hvilken platform der er mest populær blandt kunder, og hvad disse kunder fortæller om deres oplevelser.