BR Offset flytter – Igen

For under et år siden, blev der skrevet en artikel om BR Offset inde på Fyens Stiftstidende, den omhandlede hvor travlt virksomheden havde på daværende tidspunkt.

Virksomheden har ikke stået stille siden, og de er nu vokset ud af deres lokaler på Svendborgvej og flyttede 1. marts 2021 til nye og større lokaler tættere på centrum.

De nye lokaler ligger på ørstedsgade, og giver virksomheden mulighed for at vækste endnu mere end de har gjort det forgangne år.

De nye lokaler giver samtidig mulighed at virksomheden kan få et endnu større lager, mere produktionsudstyr og flere kontorpladser.

På ørstedsgade er der god til plads til alle virksomhedens kunder, da virksomheden nu får næsten på 250 kvm at boltre sig på.

 

Har covid-19 påvirket BR Offset?

År 2020 har været et mærkeligt år for mange, primært grundet covid-19 virussen, men for BR Offset har det været deres bedste år indtil nu. De har tredoblet omsætningen i forhold til 2019. De er i gang med mange spændende nye projekter, blandt andet to nye webshops.

Så man kan ikke ligefrem sige at covid-19 har påvirket virksomheden negativt, det er dog ikke virussens skyld at de har vækstet. Det skyldes primært dem selv, da de altid knokler og altid står klar til at hjælpe kunderne, med deres tryksager og nu også med fragt, da de har startet fragtinfo.dk.

Mange har haft tiden til at sidde hjemme og få opgraderet deres hjem, samt få noget nyt at kigge på, da man unægtelig har skulle bruge meget tid inden for hjemmets rammer det sidste års tid. Dette har givet god vækst til plakat shops, og dette har derfor også haft en positiv indvirkning på virksomheden, da det er BR Offset der trykker mange af de plakater, der nu pryder danskernes hjem.

 

 

Hvor stor betydning har flytningen?

Flytningen kommer til at have stor betydning for virksomheden, da de med de nye lokaler, får helt nye muligheder. De får blandt andet mulighed for at opgradere deres produktions udstyr, hvilket kommer til at betyde at de fx kan trykke plakater hurtigere og dermed kan de få flere plakat shops som dropshipping kunder.

Det nye sted giver også mulighed for at flere kunder kan møde fysisk op, når covid-19 engang tillader det igen. Da de får en hel etage kun med kontorpladser og mødepladser.

 

 

BR Offset har kun ligget på deres nuværende adresse i et års tid, og at de allerede flytter i nye og større lokaler, er en tydelig indikator på den store succes virksomheden har og har haft det seneste stykke tid.

 

De nye lokaler ligger centralt i Odense, hvilket forhåbentlig kan give nogle nye og spændende muligheder. Den centrale beliggenhed skulle gerne gøre det nemmere for kunderne at komme til møder og lignende, samt der kunne være nye kunder som fik øje på virksomheden.

 

De nye lokaler skulle meget gerne være til stor hjælp, i forhold til at vokse endnu mere i dette år og det bliver spændende at følge hvad der sker med virksomheden og hvordan de nye lokaler får indflydelse på virksomhedens kommende drift og succes.