Lær virksomheden Ness at kende

Ness er Danmarks førende virksomhed indenfor skimmelsvamp og svampe sanering, står du med en bolig der har problemer med bakterier eller svampe så er der ingen andre der kan gøre det samme stykke arbejde som Ness, med den præcision og kvalitet til samme pris som markedet hvis ikke endda under markedets pris.
Ness er en virksomhed der er bygget op fra ideen om at køre virksomhed i den nye generation med henblik på miljøvenlighed og høj kvalitet. Ness mener ikke der nødvendigvis behøves at køres ned på kvaliteten, fordi man skåner miljøet og bruger mindre skadelige produkter.

Hvad synes vores kunder

Ness har en stor kundebase og har været med til at hjælpe i mange danske hjem, vi ønsker altid en ærlig feedback fra vores kunder og vi bestræber os på at lytte til dem alle og dreje virksomhedens styringsmekanismer i den retning som vi mener giver bedst gav til vores kunder.
Ness er ikke den traditionelle type virksomhed der køre på lokalt basis men i stedet er Ness en virksomhed med service i øjenhøjde men kvalitet i corporate niveau.
For os er det vigtigt at kunden forstå at vi er her for deres skyld og vi er her for at hjælpe til i de danske hjem når de har problemer med fugt og skimmelsvamp, indtjeningen hos Ness kommer ikke i første prioritet det er altid kunden i fokus, først gør vi kunden glad og pengene er kun vigtig for os da vi også skal lønne vores folk, ydermere så viser Ness også sin sociale ansvarlighed ved at at støtte velgørenheds organisationer og vi støtter virksomheder som er miljøbevidste som prøver at gøre noget for miljøet.

 

Ness om 10år
Ness var startet som en idé en idé om en bedre fremtid både for stifterne af Ness men også for vores kunder, Ness vil gerne i fremtiden ændre på hvordan man tænker miljøvenlige brancher og det er derfor i Ness´ interesser at blive den førende indenfor nyligt tænkning da vi først der kan få lov til at påvirke og bidrage mest muligt.
Det er målet og visionen at Ness om 10år er Danmarks førende indenfor miljø sanering, det er målet at ændre branchen så vi rykker sammen mod en bedre og mere fornuftig fremtid hvor vi ikke skal ødelægge planeten så vi kan aflevere planeten til vores efterkommere som vi selv ville have ønsket at have modtaget den.