Det bedste kaffeabonnement

Hvis du er ligesom de fleste andre danskere, elsker du formentlig kaffe. Danmark er nemlig et af de lande i verden, der drikker allermest af den energirige drik. I gennemsnit drikker en dansker tre til fire kopper kaffe om dagen. Det kræver naturligvis et vis antal af kaffebønner.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du altid har nok kaffe derhjemme, kan du købe et kaffe abonnement. På den måde får du hver måned tilsendt friskristede og hele kaffebønner lige til din fordør. Derudover giver det dig også mulighed for at smage på en ny slags kaffe. Du kan nemlig få ”Månedens kaffe” med i købet. Måske finder du din nye yndlingskaffe på denne måde?

Sammensæt selv dit abonnement

Det er naturligvis vigtigt, at du kan lide den kaffe, som du modtager på abonnement. Ellers forsvinder hele fidusen lidt. Derfor kan du også selv vælge blandt mellem- og mørkristede kaffebønner, når du tegner et kaffeabonnement.

Derudover tilbyder nogle firmaer også, at du kan få en overraskelse med hver måneden. Ofte bliver dette tiltag kaldt for ”Månedens kaffe”. Her består overraskelsen i, at du modtager en ny type kaffe – oven i din sædvanlige bestilling – hver måned. Det er en fantastisk måde at blive introduceret til nye varianter på.

Gør det nemt for dig selv

Et kaffeabonnement skal være nemt. Det er hele konceptet i det. Derfor bør du også vælge en leverandør, der kan levere kaffen lige til din fordør hver måned. På den måde skal du ikke selv ud og hente din kaffe.

Derudover er det også en fordel med et kaffeabonnement, hvor du ikke er bundet. På den måde kan du blot afbryde abonnementet, hvis du ikke længere ønsker at abonnere på kaffen.

Husk bæredygtigheden

Kaffeindustrien har længe været kritiseret, fordi der findes mange fordyrende mellemmænd, der tager den største profit fra de hårdtarbejdende kaffebønder. Derfor bør du også altid være kræsen med, hvor du bestiller dit kaffeabonnement.

Sikr dig, at du handler et sted, hvor kaffebønnerne bliver købt direkte af kaffebønderne. På den måde er du med til at sikre, at kaffebønderne også får den betaling, som de har arbejdet så hårdt for.

Derudover bør du også prioritere at vælge et dyrkningssted, hvor der er fokus på lokal biodiversitet og miljøet. Det kan du blandt andet gøre ved at vælge at købe din kaffe et sted, der støtter grønne udviklingsprojekter.