Er din virksomhed sikker?

Er der styr på sikkerheden i dit firma? Sikkerhed i ens firma handler om meget mere end blot at have en tyverialarm – selvom den naturligvis også er meget vigtig. Læs med her for at se hvordan du kan have styr på sikkerheden på mere end blot den traditionelle måde i din virksomhed.

Tyverialarm og mærkning af genstande

Der er naturligvis den traditionelle måde at håndtere sikkerheden i virksomheden på og den kan vi ikke komme udenom at snakke om. Det er så absolut en god ide at investere i en tyverialarm, så man som firma er bedre sikret mod indbrudstyve. Nogle firmaer vælger også at hyre nogle vagter, som render rundt om natten og tjekker. Det kan være en god ide at anskaffe, hvis du har mange værdigenstande på stedet.

Men selv hvis tyvene bryder ind, så behøver det ikke at være den helt store katastrofe. Med hjælp fra Miladan kan du desuden mærke alle dine produkter, så tyvene går udenom. De har ikke lyst til at tage værdigenstande, som er blevet mærket med hjælp fra Miladans produkter. Og det øger altså sikkerheden på din virksomhed.

Cybersikkerhed

I dag er vi også nødt til at kigge lidt på sikkerheden på vores firmaer i cyberspace. Den er vigtig at tænke på men mange moderne virksomhedsejere har det desværre med at glemme den.

Der er mange hackere og lignende, som med glæde vil hacke ind på dine systemer og lave ravage. Nogle gange er det simpelthen for at stjæle den information, som du har i dine interne systemer. Men andre gange handler det om at de gerne vil installere malware, virusser og lignende på din pc.

Det er vigtigt at få installeret nogle programmer, som jævnligt kan scanne alle dine apparater for eventuelle virusser og fjerne dem, hvis det skulle blive nødvendigt. Tag en god snak med et relevant firma om dette, så du igen kan højne sikkerheden i din virksomhed.

Det er som regel ikke så svært at få sådanne programmer installeret på hver enhed og de er som regel heller ikke så dyre at anskaffe. Det er derfor ingen sag at få klaret og det kan spare dig for meget besvær i fremtiden.

Brandalarmen

Trusler mod sikkerheden i din virksomhed behøver ikke altid at komme fra andre personer. Nogle gange kan der simpelthen blot opstå uventede ting, som du som firmaejer må have forudset og planlagt for. Her snakker vi især om ildebrande.

Ildebrande kan desværre opnå alle steder og det kan også opstå på din virksomhed. Det er vigtigt at have en professionel ude og tjekke tingene igennem for at sikre sig, at du har gjort hvad du kan for at stoppe en eventuelt ildebrand som skulle opstå.