Geniale Gaver kommer med nye spændende tiltag som gaveguide

Genialegaver.dk er en gaveguide som er i hastig udvikling. I takt med at der hele tiden kommer nye spændende gaveartikler, stiger besøgstallet ligeledes uge for uge. Til dags dato finder du mere end 50 artikler med alverdens gaveideer, og vi kan roligt sige at Geniale Gaver er blevet en af Danmarks største og bedste online gaveguides. Udover de klassiske gaver til ham og gaver til hende, finder du også masser af gaver til børn og unge i alle aldre. Helt fra barselsgaver til nyfødt til gaver til teenagere. Dertil er de forskellige artikler delt op i enten gavetyper eller anledning. F.eks. med personlige gaver til ham, værtindegaver, bedste julegaver til bedsteforældre og barselsgaver til mor og far. Med andre ord, alle gaveideerne er delt op i overskuelige kategorier, som nemt kan navigeres rundt i. På den måde er det nemt at finde lige præcis den type gave du leder efter. Udover at være en klassisk gaveguide med gode gaveideer, har Geniale Gaver lavet yderligere spændende tiltag, for at skabe en endnu bedre oplevelse for de mange tusinde besøgende der kommer hver måned.

 

Gem dine gaveønsker på en ønskeliste og send den til dig selv, venner og familie

Ved hver gaveide du ser på genialegaver.dk, har du muligheden for at gemme den på din ønskeliste. Du trækker blot på det blå hjerte hvor der står ’’tilføj ønskeliste’’, og gaven bliver automatisk tilføjet listen. Når du har fundet en masse ønsker og har fyldt din ønskeliste, kan du nemt navigere over til den i menuen. Her kan du tjekke de forskellige gaveideer igennem, og se om listen er som du ønsker. Når du er tilfreds, kan du yderligere sende den til din egen email, så du senere kan gå ind i købe nogle af de gaver du ønsker dig. Alternativt kan du sende ønskelisten til dine venner og familie, så de ved lige præcis hvad de skal købe og hvor de skal købe gaven til dig.

 

Find den perfekte gave med den smarte gavegenerator

Det nyeste tiltag fra Geniale Gaver, er den smarte gavegenerator. Med gavegeneratoren kan du nemt finde lige præcis den type gave du leder efter. Her kan du søge gaveideer fra 100+ danske webshops. Du kan filtrere på både pris, gavetype og ekstra services som gratis fragt, prismatch og populære gaver. Efter vælges interesse. Er gavemodtageren chokoladeelsker? Skal det være en sjov gave? Eller til typen der har alt? Hertil kan du vælge om gaven skal være til ham, hende, børn eller teenager. Den nye gavefinder er blevet taget godt i mod, og er allerede blevet brugt af mange. Det er uden tvivl en af de bedste og nemmeste måder, til hurtigt at finde en god gave til en du holder af.