Gurli Gris legetøj – den perfekte gave til mange børn

Der er nok rigtig mange forældre, der kan skrive under på, at der ofte kører Gurli Gris derhjemme. Det er ikke sikkert, at det er noget man som voksen er så begejstret for, men det er virkelig noget, der har taget det helt unge publikum med storm. Det kan være, at du selv har en datter eller søn, der er fan af den lille lyserøde familie? Det kan også være, at det er en fætter, kusine, niece eller nevø. Der er små Gurli Gris fans over det hele. Det kan være, at du skal overveje at Gurli Gris legetøj, næste gang du skal give en gave til en fan.

En Gurli Gris bamse

Der er flere forskellige slags legetøj med Gurli Gris, man kan vælge mellem. Du kan blandt andet finde en Gurli gris plys, som der er rigtig mange børn, der ville være vilde med. Det er klart, at børn kan lide, når noget fra tv’et inviteres ind i hjemmet i fysisk form. Det er bare med til at gøre det hele meget mere levende, og så er det også enormt trygt for dem at have noget genkendeligt ved siden.

Godt når man skal sove

Der er mange forældre, der kan have svært ved at få deres børn falde til ro. Det kan særligt være svært i den peride, hvor de skal vænne sig til at sove på eget værelse. Men det er klart, at man ikke kan lade dem blive ved med at sove i sengen. På et tidspunkt skal man også have en smule privatliv igen. Der er meget, du kan gøre for at hjælpe dit barn til, at det er mere trygt at sove i sengen. Det kan f.eks. være, at du skal give ham eller hende en Gurli Gris bamse, hvis det er noget, der ligger tæt på hjertet.

Andre karakterer fra serien

Men det kan også være, at den fan du kender, har nogle andre karakterer fra serien, som han eller hun faktisk bedre kan lide. Så er det heldigt, at man også kan få de andre karakterer fra serien som bamser. Det kan f.eks. være, at han eller hun er vild med Far eller mor Gris. Det kan også være, at det bliver sjovt at ønske sig flere af de forskellige bamser i takt med, at man har fødselsdag. Så bliver det også nemt at finde de næste mange gaver.

Godt at komme væk fra skærmen

Du kender måske til bekymringen om, at dine børn sidder for meget foran tv’et. Den bekymring er der mange forældre, der deler. Det kan være svært at vænne børn fra skærmen, hvis man først er kommet til at give dem lov, hvilket der kan være nemt, når man selv er træt og har brug for en pause. Det kan være, at du i stedet for skal prøve at give dem noget, der opfordrer til, at man selv leger og bruger sin fantasi lidt mere. Det kunne med fordel være en Gurli Gris bamse.