Hvad koster bilreklame?

Ejer du et firma, og kunne du godt tænke dig en nem og billig måde at lave reklame for det på?

Bilreklamer kan være en smart løsning. Du kan læse mere om hvor her, og hvad mulighederne er.

Synlig reklame

En bilreklame kan være flere ting. Du kan købe dig til reklameplads på taxier, busser og andet i den dur, men det er ofte på virksomhedens egne køretøjer, at man laver bildekoration som reklame.

Effektiv bildekoration kan være en god reklame, da den ikke blot ses ét sted. Når du dekorerer en bil, så kommer den vidt omkring, og det betyder, at den bliver set af rigtig mange mennesker på en dag.

Hvad koster det så?

Det kommer meget an på dit design. Her skal du tænke på størrelse, farver, antallet af biler, mm. Det nemmeste er at finde et firma, som tilbyder det, som så kan give dig et uforpligtende tilbud.

Vælg det rette design

Du har måske allerede et lækkert logo til din virksomhed, men der er mange måder at gå til en bilreklame på.

Først skal du overveje, hvilket signal du vil sende med reklamen. Derefter skal du beslutte, hvilke informationer der skal på bilen. Skal der blot et logo eller firmanavn på, så er det ret enkelt. Skal der også være kontaktoplysninger, så er det vigtigt, at de kan aflæses hurtigt. Har du en lang adresse til din hjemmeside, så kan ingen nå at læse og huske den. Vælg derfor noget simpelt, og så kan du også smide et telefonnummer på.

En mere moderne løsning kan være en QR-kode, som nemt kan scannes og gemmes, men så er det vigtigt, at den altid er ren og vedligeholdt, så den faktisk virker. Det kan dog være en sjov gimmick til den yngre generation, så overvej den endelig.

Tænk simpelt og sjovt

En bilreklame har kort tid til at fange potentielle kunder. Vælg derfor noget, som hurtigt fanger deres opmærksomhed, og som de kan huske. Her er et kort, sjovt slogan altid en god idé, da denne slags er nemt at huske. Det skal så også på din hjemmeside, så den kommer frem, hvis man laver en online søgning på dit slogan.

Sørg for, at al tekst på reklamen er stor og nem at aflæse – så er den mest effektiv.