Hvad koster skadedyrsbekæmpelse?

Det kan være et mareridt at finde ud af, at der er skadedyr i dit hjem. Hvis der er tale om rotter eller mus, vil nogle måske forsøge sig med selv at sætte musefælder op, før de ringer til en skadedyrsbekæmper. Der er en dog risiko for, at selvom problemet bliver løst i første omgang, og du får dræbt en mus eller en rotte, så kommer de tilbage. Derfor kan det være en god idé at hyre en professionel skadedyrsbekæmper.

Skadedyrsbekæmpelse

Uanset hvilket dyr du opdager har indtaget dit hjem, skal det væk hurtigst muligt. Jo længere skadedyr er i din bolig, jo større skade kan der komme. Afhængigt af dyret kan det også være meget forstyrrende og frustrerende i hverdagen, at der uvelkomne beboere i hjemmet. Her kan du finde en autoriseret og certificeret skadedyrsbekæmper. Der er åbent døgnet rundt, så du kan ringe, så snart du opdager, at der er et problem og få skadedyrene væk hurtigst muligt, før de gør for meget skade. Der er desuden samarbejde med Dyrenes Beskyttelse, så du kan være sikker på at de dyr, der kan reddes og få hjælp, får den nødvendige hjælp og dyr, der ikke kan reddes, bliver behandlet ordentligt.

Prisen

Der er mange former for skadedyr og eftersom omfanget af problemerne kan variere, er der også stor forskel på prisen. Det kommer an på, hvor mange materialer og hvor lang tid, der skal bruges. Det betyder dog ikke, at du bare skal betale, når regningen kommer. Du kan tage en samtale med skadedyrsbekæmperen om problemet, før de kommer ud til dig og få et overslag over, hvor meget det vil koste. Det kommer dog som regel op på omkring 1000 kr. eller derover, og der kan komme ekstra gebyr på, hvis der skal rykkes ud sent på eftermiddagen. Det er dog ofte pengene værd at få bugt med skadedyrene hurtigst muligt.

Autoriseret skadedyrsbekæmper

Uanset om det er insekter, gnavere eller fugle du har problemer med, uanset tidspunktet og uanset om det er hjemme eller på arbejdspladsen kan du få hjælp til at få løst skadedyrsproblemet. Med en autoriseret skadedyrsbekæmper er du sikker på, at der ikke bliver brugt produkter, der er skadelige for mennesker eller dine husdyr. Har skadedyrsbekæmperen et certifikat er der nemlig garanti for, at der kun bliver brugt miljørigtige produkter til skadedyrsbekæmpelsen.