Facilitér dine medarbejderes personlige udvikling via efteruddannelse

Som leder, mellemleder, ejer eller noget tredje højtstående, ønsker du selvsagt kun det bedste for dit firma. I den henseende er der et hav af forskellige parametre at tage hensyn til, når det hele gerne skal klappe og lykkes.

Et væsentligt forhold at tage hensyn til, er dine medarbejderes ve og vel – men andre ord: deres arbejdsglæde. Arbejdsglæden hos den enkelte har naturligvis en stor betydning for vedkommendes effektivitet, loyalitet og meget andet, som spiller ind på, hvor stort et bidrag vedkommende er i stand til at yde for firmaet.

Arbejdsglæden hos de ansatte afhænger af mange forskellige forhold. Vilkår som løn, arbejdstid og fleksibilitet og selvfølgelig afgørende for de fleste. Men for mange er noget andet og helt centralt, at man føler, man er i udvikling og har kompetencerne til at gøre en forskel.

Som overordnet – på det ene eller det andet niveau – bør du derfor sørge for at facilitere de ansattes personlige udvikling. Personlig udvikling er naturligvis ikke begrænset til at gælde de ansatte ”på gulvet”, men er i lige så høj grad noget, som også er nok så væsentligt for ledere. For det er vigtigt for enhver organisation, at alle ansatte erkender, at der altid er plads til forbedringer som dem selv.

Når den personlige udvikling skal kunne finde sted, er det imidlertid ikke altid let at se nøjagtigt hvilke knapper, der trænger til at blive skruet på, når man selv står midt i det hele. Derfor er det som oftest en rigtig god idé at så rådgivning hos nogle eksterne eksperter i personlig udvikling. En investering i dette, vil sandsynligvis vise sig at være rigtig godt givet ud.

Er du nået hertil i processen, kan du med fordel overveje de tilbud som Montus stiller til rådighed. Montus er en virksomhed, der tilbyder efteruddannelse til så godt som alle de ansatte, der kan findes i enhver dansk virksomhed. Men en lang række af eksperter inden for hver deres felt, er det muligt at sørge for opkvalificering og efteruddannelse gennem Montus’ tilbud om kurser, konferencer og uddannelser.

Personlig udvikling er således også noget, som Montus tilbyder kurser i. Ved at hoppe på et af de mange forskellige kursus-tilbud hos Montus, vil du eller dine ansatte altså opleve en aldeles kvalificeret underviser lære fra sig om ”Den effektive hjemmearbejdsplads”, ”Din rolle som koordinator” eller ”Distanceledelse”.

Disse tre eksempler udgør kun en lille del af den pallet af kurser, som udbydes inden for personlig udvikling hos Montus. Varigheden på de forskellige kurser varierer naturligvis. Nogle tager flere dage, mens andre kan gennemføres på nogle timer. Priserne på kurserne følger selvsagt med, men i det store hele, spænder de fra 4.500 kroner og op til 28.900 kroner. Med andre ord er der altså efteruddannelse i personlig udvikling til ethvert behov.